REIKI

Reiki is universele energie, die niet alleen de klacht of pijn aanpakt, maar ook de oorzaak. Het brengt lichaam en geest weer in balans, waardoor men in staat is te helen. Een reiki-behandeling gebeurt via handoplegging of op afstand en men hoeft zich niet te ontkleden.

VOETREFLEXZONE-THERAPIE

Voetreflexzone-therapie is een behandeling, waarbij op de reflexzones op de voeten wordt gedrukt, die in verbinding staan met organen, weefsel en klieren in het lichaam, zodat blokkades daar kunnen op lossen.

EDELSTEEN-BEHANDELING

Edelsteen-behandeling is een combinatie van reiki met edelstenen, die de chakra's in balans brengen.

FAMILIE OPSTELLING

Door een opstelling te maken van jouw gezin met edelstenen, krijg je meer inzicht in de dynamiek van jouw gezin en daardoor meer harmonie.

BEWUSTWORDING-SESSIE

Bewustwording-sessie is een methode, die helpt het lichaam te ontspannen en de geest bevrijdt van beperkende angsten, onzekerheden en overtuigingen. 

FIBROMYALGIE-AANPAK

Speciaal voor mensen met fibromyalgie, heb ik een pakket aan mogelijkheden, om de klachten te verminderen. Bij een gratis intake-gesprek zal naar boven komen, wat het beste bij jou past. Ik heb zelf fibromyalgie, dus ik ben ervaringsdeskundige en heb de hele zoektocht al achter de rug. 

KOSTEN

Korte behandeling half uur                  €  20,00

Behandeling uur                                     €  40,00