• Verzending binnen Nederland gratis bij besteding van €75 en naar België bij besteding boven de €100. Afhalen in Fijnaart €5 korting bij besteding van €75.
  • Zaterdag 7 mei cursus chakra stenen! Kosten €85. Neem gerust contact op voor informatie of inschrijving! Binnenkort meer workshops!

REIKI:

REIKI IS UNIVERSELE ENERGIE, DIE MEN DOOR MIDDEL VAN JE HANDEN KAN DOORGEVEN AAN JEZELF EN ANDEREN. HIERDOOR HEELT LICHAAM EN GEEST EN KOMT MEN TOT RUST EN ONTSPANNING. BIJ REIKI I KRIJGT MEN 4 INWIJDINGEN EN UITLEG OVER DE POSITIES VAN DE BEHANDELING VOOR JEZELF EN AAN EEN ANDER. BIJ REIKI II KRIJGT MEN 1 INWIJDING EN KAN MEN OOK BEHANDELEN MET SYMBOLEN, VOOR HET BEHANDELEN VAN HET ONDERBEWUSTE, OP AFSTAND EN MET EEN VERSTERKING.

REIKI I EN II duurt 1 lange dag, of 2 korte dagen of 3 avonden. Masterschap gaat op eigen tempo. 

BEWUSTWORDING:

HET BEWUST WORDEN VAN UW REACTIE OP PRIKKELS VAN BUITEN AF EN HET LOS LATEN VAN BEPERKENDE GEDACHTEN, OVERTUIGINGEN EN EMOTIES. WANT EEN ANDER KAN JE NIET VERANDEREN, MAAR JE EIGEN REACTIE WEL. 

Deze cursus duurt 1 dag

FENG SHUI:

EEN PRAKTISCHE UITLEG VAN DE ENERGIE STROMINGEN IN JE HUIS EN HOE JE BLOKKADES KAN OPLOSSEN.

Deze workshop duurt 1dag.

CHAKRA STENEN:

UITLEG OVER DE CHAKRA'S EN DE BIJPASSENDE EDELSTENEN EN HOE DE BLOKKADES OP TE LOSSEN. INCLUSIEF EDELSTENENSET EN UITLEG BEHANDELING.

Deze cursus duurt 1 dag. 

WORKSHOP EDELSTENEN:

HET GAAT HIER OM HET ERVAREN VAN VERSCHILLENDE EDELSTENEN, HOE ZE TE HERKENNEN(NIET DETERMINEREN), WELKE STENEN SYNTHETISCH EN GEKLEURD ZIJN EN WAT DE WERKING IS. 

Deze workshop duurt een middag. 

WORKSHOP ORGONIET:

ORGONIET IS EEN COMBINATIE VAN EDELSTENEN, METAAL EN GIETHARS. 

Deze workshop duurt 2-3uur en je komt terug om de mal te storten. 

WORKSHOP MOODBOARD MAKEN:

NA EEN KORTE MEDITATIE, OM JE TE FOCUSSEN OP JOUW DOEL, GAAN JE OP INTUÏTIE EEN MOODBOARD MAKEN. 

Deze workshop duurt een middag. 

KINDERFEESTJE:

Ik vertel 1,5-2 uur enthousiast over edelstenen,  tussendoor drinken en een snoepje en kijken in de beeldentuin met een dinosaurus van meer dan 2 meter en na afloop mag iedereen een steen uitzoeken. Voor meer uitbreiding in overleg.