Turquoise Oase is een praktijk voor ontspanning en bewustwording. Ik ben zelf in 2005 in aanraking gekomen met Reiki, toen ik door een burn-out geveld was. Het fijne aan Reiki vond ik, dat ik mezelf kon helpen. In 2007 heb ik het roer omgegooid en ben als begeleidster gaan werken van verstandelijk gehandicapten. Ik had altijd op kantoor gewerkt en met cijfertjes en nu dus met mensen. In 2008 ben ik geïnitieerd tot Reiki-Master, om ook andere mensen cursussen aan te kunnen bieden. 

Ondertussen heb ik de opleiding voetreflex-therapie, Body & Mind Release en Mediumschap & Healing gedaan en een zeer grote interesse voor edelstenen en chakra's opgedaan en vandaaruit een aantal CURSUSSEN/WORKSHOPS  ontwikkeld:

* Reiki I, Reiki II en Reiki III of Master

* Chakra-edelstenen-cursus

* Meditatie-avonden

AANBIEDING: WANNEER U MET 2 OF MEER PERSONEN KOMT, KRIJGT IEDEREEN 25% KORTING

 

Mensen (zelf)vertrouwen geven, dat ze zelf iets aan hun situatie kunnen doen, vind ik iets heel belangrijks. Dus mijn cursussen/workshops zijn heel praktisch.

Daarnaast heb ik niet alleen een webshop, maar ook een edelstenen winkel in de achtertuin staan met mooi uitzicht op de velden. Je bent welkom op afspraak. 

 

Stefanie Roubos